Vård och omsorg

Slår ditt hjärta lite extra när du hjälper andra? Vi söker dig som vill hjälpa andra människor till möjligheten att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får möta personer som är i behov av ditt stöd.

Hos oss står den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad alltid i fokus. Vår värdegrund “Vi möts i känslan av värdighet!” genomsyrar alla möten med brukare, arbetskamrater, anhöriga och andra yrkesgrupper.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning eller studerar till undersköterska/sjuksköterska. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet.

Vad arbetet innebär

Som timvikarie arbetar du på flera olika arbetsplatser och i olika arbetslag. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel.  Körkort är en merit. För att trivas som vikarie hos oss behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta som vikarie.

Du planerar själv in den tid du vill vara tillgänglig för arbete i systemet Time Care Pool. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.