Lokalvård och vaktmästeri

Har du öga för detaljer och vill ha ett varierande och flexibelt arbete? Vi söker timvikarier med känsla för det där lilla extra. Vi ansvarar för att våra kommunala lokaler är fräscha och i gott skick, från förskolor och skolor till bibliotek och äldreboenden. Här träffar du mycket olika människor, så vi hoppas att du har den lilla extra känslan för service.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att kommunicera och behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vad arbetet innebär

Som timvikarie arbetar du på flera olika arbetsplatser och i olika arbetslag. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel.  Körkort är en merit. För att trivas som vikarie hos oss behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta som vikarie.

 Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.