Kokerska, kock och ekonomibiträde

Köket är hjärtat i verksamheten och här lagar vi vår goda mat. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, tar egna initiativ och har förmåga att vara flexibel och leverera i ett högt tempo.

Att arbeta inom kost innebär att du ska vara behjälplig i köket med för- och efterarbete så som beredning, servering, diskning och städning. Du kommer att arbeta i tillagningskök och mottagningskök.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att kommunicera och behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vad arbetet innebär

Som timvikarie arbetar du på flera olika arbetsplatser och i olika arbetslag. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel.  Körkort är en merit. För att trivas som vikarie hos oss behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta som vikarie.

Du planerar själv in den tid du vill vara tillgänglig för arbete i systemet Time Care Pool. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.