Förskola, fritidshem och skola

Utvecklas och lär för livet!  Vi söker dig som är nyfiken, kreativ, flexibel och lyhörd!

Tillsammans med våra pedagoger skapar du möjligheter till lärande och utveckling för varje enskilt barn och/eller elev. Du ersätter ordinarie personal och gör de flesta av den personens arbetsuppgifter. Exempel på detta kan vara att hålla i undervisning, stötta, genomföra planeringar själv med barnen eller tillsammans med kollegor, finnas till för barnen och vara en trygg vuxen.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning eller studerar till förskollärare, lärare, lärare i fritidshem, barnskötare. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet.

Vad arbetet innebär

Som timvikarie arbetar du på flera olika arbetsplatser och i olika arbetslag. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel.  Körkort är en merit. För att trivas som vikarie hos oss behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.

Vi söker i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta som vikarie.