Praktik i Hultsfred

Starta din karriär och utvecklas hos oss
– bo gratis under din VFU-period!

Är du student på väg ut i arbete? Välkommen att göra din verksamhetsförlagda utbildning hos oss! Vi erbjuder gratis boende till dig som väljer att göra din VFU i Hultsfreds kommun. Som student är du viktig för oss, både nu och framtiden!

Studerar du till lärare, förskollärare, fysioterapeut, sjuksköterska, arbetsterapeut eller socionom? Under din tid som VFU-student hos oss vill vi att du ska se och känna dig som en viktig medarbetare och blivande kollega till oss. Du kommer att få möjlighet att ta del av kunskaper och erfarenheter från vår stolta och kompetenta medarbetare och möta våra invånare i alla åldrar, i olika skeden i livet.

VFU:n är det perfekta tillfället för dig att lära känna vår organisation och träffa dina framtida kollegor!

Det här förväntar vi oss av dig
Vi vill att du ska prova olika metoder och aktiviteter, ta initiativ, tänka flexibelt och mångsidigt och på olika sätt medverka i verksamhetens utveckling. Ta chansen att utveckla dig själv i din blivande yrkesroll, så att du kan få möjlighet att arbeta tillsammans med oss när du är klar med din utbildning.

Det här erbjuder vi dig
  • Möblerad lägenhet
  • Fritt Wi-Fi
  • Tillgång till Hagadal sim- och sportanläggning
  • Kontinuerligt stöd av utbildade handledare
  • Tillgång till modernt bibliotek
  • Möjlighet att låna en Hultsfredscykel 😊

Varmt välkommen till oss som VFU-student! Hos oss är du en del av en stolt organisation med en stark vi-känsla, en hög frisknärvaro och ett mycket gott ledarskap. Hos oss tar vi tillvara det lilla och gör det stort.
Vi syns och hörs i Hultsfred!