Anders Svalbring

Jag är stolt över att få vara en av många som ständigt jobbar med att utveckla vår kommun
Anders Svalbring

Lär känna Anders Svalbring, stolt medarbetare sedan 2019!

Namn:
Anders Svalbring

Yrke:
Arbetsmarknadshandläggare

Detta visste du inte om mig:
Har suttit inlåst på en litauisk polisstation för att jag INTE ville betala mutor…

Smultronställe i Hultsfreds kommun:
Stora vandringsleden i Järnforsen. En fantastisk naturupplevelse, kuperad och utmanande. Riktigt kul att springa!

Anders arbetar som arbetsmarknadshandläggare och hans arbete innebär att stötta, vägleda och hjälpa både unga och äldre. Det kan handla om att hitta en språkpraktik, arbetspraktik eller annan sysselsättning samt att informera ungdomar om arbetsmarknadskunskap och motivera att plugga vidare, i stället för att hoppa av gymnasiet. Anders är också en av tre medarbetare som har hand om den kommunala feriepraktiken.

På arbete och integrationsenheten gillar vi att tänka nytt och prova nya idéer. När inte Arbetsförmedlingen finns på plats måste vi testa både oss själva och andra på nya vägar för att hjälpa våra kommuninvånare.

I Hultsfreds kommun finns en ”vi-känsla”, en vilja av att dra åt samma håll. Anders beskriver också att han upplever att det finns möjlighet att vara med att påverka och att samarbetet mellan politiker och tjänstemän är bra.

Jag är stolt över att få vara en av många som jobbar med att ständigt utveckla vår kommun. Det känns som att kommunen är på rätt väg och att det är mycket positivt som händer. Det går att utvecklas i en landsbygdskommun som Hultsfred!