Emmy Haag

"Det finns en stolthet över att jobba i kommunen – den känns!"
Emmy Haag

Lär känna Emmy Haag, stolt medarbetare sedan 2017!

Namn:
Emmy Haag

Yrke:
Biståndshandläggare

Detta visste du inte om mig:
Jag är en riktig nattuggla och har alltid varit.

Smultronställe i Hultsfreds kommun:
Jag spenderar mycket tid i Hesjön i Målilla på somrarna, så får kalla det mitt smultronställe.

Det finns en stolthet över att jobba i kommunen – den känns!

Emmy Haag arbetar som biståndshandläggare på socialförvaltningen. Där hjälper hon bland annat äldre som behöver hemtjänst, dagverksamhet, korttidsboende eller någon form av avlösning i sitt hem.

– Jag har förmånen att jobba med att möta äldre och göra vad jag kan för att skapa en fungerande vardag för dem. Behovet av hjälp utreds individuellt, kopplat till socialtjänstlagen och när beslut är fattat fungerar jag som länken mellan brukare och den som ska utföra tjänsten, berättar Emmy.

En av anledningarna till att Emmy sökte jobbet som biståndshandläggare är att trots att Hultsfred är en liten kommun så tänker man hela tiden nytt och ligger i framkant – här tar man tillvara det lilla och gör det stort!

– Här erbjuds det många möjligheter till utveckling för oss medarbetare och här finns det också ett stort engagemang. Att låta andra få höras och synas innebär att vara engagerad och det är för mig ”Du syns och hörs i Hultsfred”, fortsätter Emmy.

Hon gillar att Hultsfreds kommun inte är rädd för att testa nytt, och att det märks att medarbetarna är stolta över att jobba här.

-Det finns en stolthet över att jobba i kommunen, det känns! Man pratar bra om sitt jobb utåt. Jag står för att Hultsfred är en bra kommun att jobba i, det finns en skön vi-känsla.