Vi behöver förstärkning under coronakrisen

Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. För att skydda sårbara grupper som äldre behöver vi vara noga med att personal inte är på jobbet även om de bara har lite snuva. Samtidigt är förskolor och skolor mer noga med att förkylda barn behöver vara hemma. Det gör att ovanligt många i vår personal är sjukskrivna eller vårdar sjuka barn just nu och därför behöver vi vikarier.

Vi söker därför nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel. Här anmäler du snabbt ditt intresse för tillfälliga jobb.
Vi har just nu behov av förstärkning inom framförallt äldreomsorgen, våra boenden för människor med funktionsvariationer, barnomsorgen, lokalvård och kost.

Har du erfarenhet är det bra men det är inte nödvändigt.

Välkommen med din anmälan!

Till dig som redan är anställd hos oss!

Vi vill även få in anmälan från dig som redan arbetar hos oss. Vill du som anställd stötta verksamhet som du normalt inte arbetar inom ber vi även dig fylla i en anmälan nedan.

Många av våra verksamheter omfattas av kontroll av ditt belastningsregister. På polisens hemsida kan du beställa utdrag för den eller de verksamheter du är intresserad att arbeta inom.
Beställ belastningsregister från Polisen Tänk på att det kan ta upp till 14 dagar att få ditt belastningsregister, beställ därför redan idag.

Personuppgifter

För att kunna hantera ditt ärende behöver vi spara och behandla personuppgifterna du lämnar i detta formulär. Syftet med en sådan behandling är för att kunna hantera ditt ärende/åsikt/önskemål. Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter och sparar uppgifterna så länge som det är nödvändigt. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter, klicka här.