Livslångt lärande

Lite bättre varje dag! Hos oss får du verktygen för att kunna utvecklas i den riktning du vill.

Att jobba i Hultsfreds kommun innebär både chans till utveckling och förmåner. Vi vill att varje medarbetare ska få ett hållbart arbetsliv och känna sig trygg i sin anställning. Det är också viktigt att våra medarbetare har en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Väx hos oss!

Handlingskraft, nyskapande och stolthet är starka drivkrafter för att kunna möta framtidens utmaningar. Kompetenta medarbetare är avgörande för att våra verksamheter ska utvecklas. Vi uppmuntrar därför våra medarbetare till livslångt lärande, utveckling och nytänkande, både genom till exempel kurser och utbildningar, men även i det dagliga arbetet.

Du behöver ha rätt kunskap och verktyg för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Kompetensutveckling sker i varje situation där du lär dig och utvecklas. Det kan handla om att utbilda dig, men också om att prova nya arbetsuppgifter eller lära dig något nytt av dina arbetskamrater.  

Individuell utvecklingsplan

Alla medarbetare i Hultsfreds kommun ska minst en gång om året ha ett medarbetarsamtal med sin chef om sin personliga utveckling. Det är du och din chef som tillsammans diskuterar utvecklingen för just dig. 

Du får en egen utvecklingsplan där du tillsammans med din chef tar fram en utvecklingsplan där ni sätter upp individuella mål för din utveckling och som är kopplat till verksamhetens mål.

Bli en av våra ledare

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Som medarbetare hos oss kan du söka till vårt program “Ledarutveckling över gränserna” för att utveckla den kompetens du behöver! Här får du lära dig mer om allt från personligt ledarskap till grupputveckling, och träffa deltagare från andra kommuner att utbyta erfarenheter med.