Balans i livet

Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb- och familjeliv, ha en rik fritid och god hälsa. För oss är det viktigt att du har balans i livet!

Att jobba i Hultsfreds kommun innebär både chans till utveckling och förmåner. Vi vill att varje medarbetare ska få ett hållbart arbetsliv och känna sig trygg i sin anställning. Det är också viktigt att våra medarbetare har en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Generösa semestervillkor

Som medarbetare i Hultsfreds kommun har du minst 25 semesterdagar. När du fyllt 40 får du 31 dagar. När du fyller 50 år får du 32 dagar, alltså drygt sex veckors semester. Som nyanställd har du dessutom rätt till semester redan under ditt första anställningsår.

Möjlighet till fler semesterdagar - byt ditt semesterdagstillägg mot extra ledighet

Om du har en semesteranställning hos oss har du möjlighet att, om verksamheten tillåter, inför varje nytt semesterår/kalenderår byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Om du är 39 år eller yngre får du 5 extra lediga dagar och är du över 40 år får du 6 extra dagar.

Din hälsa är viktig för oss

För att fortsätta vara en frisk arbetsplats satsar vi på friskvård genom att erbjuda ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Du väljer själv vad och var du tränar. Du kan också nyttja ditt friskvårdsbidrag till exempelvis massage eller fotvård.

Företagshälsovård

Vi har en bra företagshälsovård som arbetar både förebyggande och rehabiliterade för att din hälsa och arbetsmiljö ska vara så bra som möjligt. Företagshälsovården fungerar som ett oberoende expertstöd och resurs inom områdena hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering.